Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Je to neuvěřitelné, ale i v Londýně je možné narazit na individua, vedle nichž i Kate Moss (50) vypadá jako abstinentka. Modelka Aisleyne Horgan-Wallace (36) už nadělala tolik ostudy, že by z ní měla několik kabátů na každou sezónu.

Nesoudná pseudocelebrita je postrachem každého večírku. Kdykoliv se objeví na akci, kde teče alkohol proudem, vrací se domů po čtyřech. Nejinak tomu bylo na akci, kde potvrdila svůj status pohromy, která nemá žádné zábrany.

Účastnice reality show Big Brother na Playtech Launch Party dorazila střízlivá, ale sotva se zde otevřely bary, Aisleyne do sebe klopila jeden drink za druhým. Když hladina alkoholu v její krvi dosáhla kritické hodnoty, kamarádka tragicky zesnulé zpěvačky Amy Winehouse (†27) ztratila rovnováhu a v baru vyváděla tak, že ji dva muži museli vyvést ven.

Tragédce, která má ve sbírce milenců i boxera Mika Tysona a svalovce Davida McIntoshe, jehož tělo si užila i Kelly Brook (44), ale čerstvý vzduch příliš nepomohl a skončila na chodníku jako zkušená alkoholička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám