Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Městský soud v Brně ve čtvrtek projednával kauzu falešných erotických inzerátů na eskortní služby Vlaďky Erbové (42).

K soudnímu líčení byli předvoláni i moderátorka Kateřina Kristelová (44) a bývalý fotbalista Tomáš Řepka (50), kteří se mají ze zadání zmíněných inzerátů zodpovídat. Kateřina Kristelová k soudu nedorazila, Tomáš Řepka naopak ano. A u soudu přiznal vinu. Falešné inzeráty skutečně zaplatil v bance. A radil mu prý kamarád!

„Měl jsem zkrat. Lituji toho, byla to klukovská hloupost, která se už nebude opakovat,“ řekl soudkyni Řepka s tím, že svého činu lituje.

Řepkova přítelkyně Kristelová se od celé kauzy distancovala, což uvedla v již přípravném řízení. U soudu se přitom přehrávaly kamerové záznamy z banky, kde Řepka platil inzerát.

Na záznamu je i Kristelová, která si podle Řepky myslela, že její přítel v bance platí zálohu na hory. Celou vinu tak bývalý fotbalový reprezentant hodil výhradně na sebe. Státní zástupce ho obžaloval z poškozování cizích práv.

K soudu dorazila i samotná Vlaďka Erbová, kterou přišel podpořit její přítel Michal Gulaši (37). Soud ji ale jako poškozenou vyslechne až příště, protože hlavní líčení bylo odročeno na konec srpna, kdy padne rozsudek.

Reklama

Další články

Načítám