Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kate Hudson (45) nemá příliš štěstí na pevné partnerské vztahy. Nevyšlo to s otcem prvního syna Rydera Chrisem Robinsonem z kapely Black Crowes, ani s tátou druhého syna Binghama Mattem Bellamym ze skupiny Muse. Od té doby (bavíme se o roku 2014) se občas spekulovalo o nějakém tom milenci či příteli, vážné partnerské vztahy se jí ale vyhýbaly.

Teď se ale na obzoru objevil nový muž, se kterým byla Hudson už několikrát vyfocena. Na muzikanty má zřejmě slabost, neboť i Danny Fujikawa se věnuje hudbě. Je vydavatelem a kdysi hrával v kapele Chief.

O jejich vztahu se mluví zhruba od půlky března, kdy byli vyfoceni v Los Angeles. V neděli pak nový pár vrkal v ulicích New Yorku a i zde jim byli fotografové v patách. Dokonce stopli jeden z jejich polibků, který prý trval celých deset minut. Americká média si, zdá se, řekla, že nová známost Kate Hudson se musí zdokumentovat do všech možných detailů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám