Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kate Hudson (44) se sice může pochlubit atraktivní tváří i sexy postavou, ale v lásce se jí nikdy nedařilo. Památkou na její zkrachovalé vztahy jsou alespoň dva synové, jimiž se pochlubila na červeném koberci.

Hlavní hvězdou losangeleské premiéry filmu Kung Fu panda 3 byla vyhublá Angelina Jolie, ale Kate Hudson, která stejně jako ona namluvila jednu z animovaných postav, neměla o pozornost nouzi. Společnost jí totiž dělali dvanáctiletý Ryder, kterého má s exmanželem Chrisem Robinsonem, i čtyřletý Bingham, jehož otcem je hereččin bývalý snoubenec Matthew Bellamy.

Kate Hudson na červeném koberci vystupovala jako šťastná maminka, ale není žádným tajemstvím, že neprožívá zrovna to nejlepší období. Loni si prožila románek s o 13 let mladším zpěvákem Nickem Jonasem, který trval jen pár týdnů a moc spokojenosti jí nepřinesl.

Herečka, která byla v roce 2001 nominovaná na Oscara za vedlejší roli ve filmu Na pokraji slávy, nemá v soukromém ani pracovním životě zdaleka tolik štěstí jako její matka Goldie Hawn. Ta má sice za sebou dva rozvody, ale už 32 let prožívá harmonický vztah s hereckým kolegou Kurtem Russellem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám