Hlavní obsah
Článek

Karolína Mališová (27) je jednou z nejžádanějších českých modelek. Potkáváme se na mnoha přehlídkách, naposledy byla hvězdou první pražské módní show salonu Poner. Tak už jsme si říkali, jestli by se neměla z Opavy, kde stále žije, do Prahy přestěhovat.

Karolína není proti. "Doufám, že letos dodělám na škole bakaláře a pak už mi to všechno vyjde a opravdu se přestěhuju. Zatím ale všechno i s dojížděním stíhám. I když musím někdy přijet na fitting o den dřív nebo později, tak to všichni chápou a pořád mě na ty přehlídky berou," ujistila nás blondýnka s nádhernou tváří a tělem.

Mališová jezdí ze severní Moravy do metropole vlakem. "Je to pro mě nejvýhodnější. Kdybych jela autem, ani bych si neodpočinula. Tím vlakem je to pohodlné," míní Karolína, které to v luxusních společenských róbách neskutečně slušelo.

Modely od Ponerů ovšem paradoxně na přehlídce vyzkoušela poprvé. "Jejich šaty se mi moc líbí a ani nevím, proč doposud nebyla příležitost v nich jít. Doufám, že až nastane plesová sezóna, tak je také vynesu," věří Mališová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám