Hlavní obsah
Článek

Jednu dobu byla předloňská Česká Miss Earth Karolína Mališová (27) tak trochu oplácanější. Zvláště její stehna nebyla pro modelku devízou k tomu, aby ji někdo pozval na předvádění spodního prádla. Teď už je tomu jinak a Karolína svoji novou skvostnou figuru předvedla v sexy prádélku.

"Doufám, že ta doba, o které mluvíte, je za mnou, a doufám, že už se nikdy nevrátí. Možná za to mohly i nějaké hormonální změny kolem osmnácti let, ale teď se to spravilo. Myslím, že postavu mám dobrou a pořád na ní pracuju," řekla Super.cz modelka.

"Začala jsem víc cvičit, víc se o to zajímat, protože jsem si řekla, že s tím musím něco dělat. Přestala jsem tolik běhat, protože mi pak sílila stehna. Spíš chodím do fitka a dělám výpady, dřepy, cvičení na břicho. A do toho se snažím nepřecpávat. Když mám opravdu velkou chuť, tak vynechám hlavní jídlo, a tu čokoládu si dám, než abych snědla obojí," dala nám recept a na videu si můžete vyslechnout i další rady.

A co Karolína dělá, když má těsně před přehlídkou? "Bývá to na poslední chvíli, když se třeba dozvím, že jdu za týden přehlídku. To pak držím nějakou ovocnou a zeleninovou dietu, aby bříško splasklo a uvolnila se voda a tělo je nějakým způsobem vysušené a vypadá to výsledku jakžtakž dobře," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám