Hlavní obsah
Článek

Během desátého ročníku charitativní přehlídky Fashion For Kids se se organizátorka velkého večera Tereza Maxová (52) obklopila lidmi, kteří jsou jejímu srdci velmi blízcí. Kanadský rocker Bryan Adams modelce a její nadaci věnoval unikátní půlhodinový koncert a akce se bez nároku na honorář zúčastnila také Karolína Kurková (40).

Jedna z nejúspěšnějších světových topmodelek se kvůli dobré věci zřekla oslavy dne Díkuvzdání s rodinou v Americe a do příprav pražské akce zapojila také otce a bratra Josefa.

Karolína a Tereza nejsou jen kolegyně z přehlídkového mola, ale jsou to také letité kamarádky. „Je to strašně dobrá kamarádka, mám ji a jejího manžela strašně ráda. Několikrát jsme byli společně na prázdninách i s dětmi, které si moc dobře rozumí a hrají si. Je to super rodina. S Terezou máme hodně společného, máme stejný humor, osobnost a divoké srdce. Jsem ráda, že jsme kamarádky na celý život," prozradila nám ještě před akcí Karolína Kurková (40).

Topmodelka se během účasti na Fashion For Kids předvedla jako milá, komunikativní a přátelská bytost. Karolína sršela energií, neustále bavila společnost a byli jsme svědky toho, že nikdy neodmítla fanoušky s žádostí o selfie či autogram. Právě díky tomuto přístupu se řadu let drží na světovém módním Olympu.

Také díky účasti Karolíny Kurkové vynesl letošní ročník galavečera Fashion For Kids s podtitulem Křídla naděje neuvěřitelných 10 446 617 korun. Celková suma, která se za deset let konání této akce vybrala, je 56 077 598 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám