Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejslavnějších českých modelek Karolína Kurková (40) sice není vidět tak často jako dříve, ale když už propůjčí své sexy křivky svůdnému focení, výsledek pokaždé stojí za to!

Naposledy se na sociální síti pochlubila snímkem z focení pro známý módní magazín. V těsných šatičkách a na jehlových podpatcích to mamince pětiletého syna Tobina neuvěřitelně seklo!

Rodačka z Pardubic, která dětství prožila v Děčíně, na sebe upozornila také vzpomínkovou fotkou na padlé vojáky a veterány první světové války. Ani rozcuchané vlasy a záměrně umazaná tvář atraktivní modelce neubraly nic z jejího šmrncovního sex-appealu.

Atraktivní topmodelka s lukrativními zakázkami po celém světě, která se objevila i v několika hollywoodských filmech, se už v Česku moc nevyskytuje. Stejně jako loni ale udělala výjimku, aby podpořila charitativní akci své kamarádky Terezy Maxové (52).

Už zítra přiletí do Česka, aby společně s Lindou Vojtovou (38) a dalšími modelkami zazářila na jubilejním desátém ročníku charitativní módní přehlídky Fashion For Kids, jejíž výtěžek podpoří činnost Nadace Terezy Maxové dětem.

Svým koncertem podpoří myšlenku pomoci českým opuštěným a ohroženým dětem pod patronátem této nadace také slavný kanadský zpěvák Bryan Adams.

Reklama

Další články

Načítám