Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tisíce žen by za její postavu vraždily, Karolína Krézlová (36) je ale perfekcionistka a na své figuře stále vidí nedostatky, které by bylo třeba vylepšit.

Zpěvačka, modelka a příležitostná herečka v poslední době začala modelovat svou figuru v posilovně pod dohledem profesionálního trenéra, ale stejně jí pozitivní změny na jejím těle nepřišly dostatečně razantní. Krézlovou ovlivnil trend velkého zadečku, a jednu dobu proto dokonce uvažovala o tom, že si nechá do svého pozadí vložit silikonové implantáty. „Byla jsem dokonce na konzultaci u plastického chirurga, ten mi ale můj nápad velmi rychle vymluvil,” přiznala se nám Karolína a jedním dechem dodala: „Teď jsem ráda, že jsem do toho nakonec nešla.”

Ze Super.cz už víte, že Karolína aktuálně randí s hercem Vladimírem Polívkou. Možná i tento vztah ji utvrdil v tom, že je krásná i bez umělého vylepšení a že není třeba se uchylovat k nepřirozeným výplním.

Reklama

Další články

Načítám