Hlavní obsah
Článek

Italský hrabě Domenico Martucci (47) končí v propadlišti dějin. Po třech měsících a osmi dnech trvajícím vztahu s Ivetou Bartošovou (†48) je už jen dalším v dlouhé řadě zpěvaččiných partnerů, kteří neunesli její šílenou povahu. Kdopak teď bude platit její hypotéku? „K rozchodu došlo ještě před Ivetinou nehodou třicátého července,“ přiznal Super.cz konečně Martucci.

Posledních čtrnáct dní přitom opakovaně na dotaz, zda jsou s Ivetou stále partneři, jako kolovrátek dával kladnou odpověď. A jaká je tedy pravda? Konec zapříčinila Ivetina šílená závislost. „Naše hádka po výstupu s mou matkou, které se nelíbilo, že Iveta nechce nechat dělat služku její práci, byla už jen poslední kapkou. Měli jsme pak mezi sebou hodně velké dusno. Leželi jsme spolu ve vaně a já Ivetě otevřeně řekl, že to mám s ní i rodinou těžké a potřebuji alespoň na čtrnáct dní vypnout a odjet sám na dovolenou. Iveta pak ale řekla něco, co náš vztah definitivně rozbilo,“ vypráví exmiláček pěvecké divy.

„Pověděla mi nazlobeně, že jsem ten největší sobec, kterého kdy v životě poznala. Odmítala se smířit s tím, že by se mnou najednou nemohla být čtyřiadvacet hodin denně. Její slova se mě ale dotkla tak, že jsem jí už jen lakonicky oznámil, že je kvůli tomu mezi námi definitivní konec,“ přiznává zpěvák. Co následovalo, si asi dokáže představit každý, kdo má přehled o jejím chování. Příšerně se opila. „Řekněme, že se z toho zhroutila,“ podotýká Martucci. Dál ale chce Ivetu hostit na svém zámku, zvát ji na dovolené a starat se o ni. To ostatně prokázal v posledních dvou týdnech, kdy se jako pravý kamarád pečlivě o "zhroucenou" Ivetu po nehodě staral, krmil ji lžičkou a utěšoval ji.

"Stejně jako pro mě byla princeznou během našeho vztahu, zůstane ji i dál. Mám ji stále v srdci, a i kdyby o mně začala veřejně říkat nesmysly a pomlouvat mě, zachovám se jako gentleman a budu mlčet. Je spousta věcí, které bych mohl říci, ale to bych jí neudělal. Zničilo by ji to. Nejsem jako její předchozí lásky, které jí okrádaly nebo jí zkazily pověst,“ dodává rytířsky Martucci.

Reklama

Další články

Načítám