Hlavní obsah
Článek

Ostatky zpěváka Karla Štědrého (†80), který zemřel v úterý 7. listopadu a kamarádi i fanoušci se s ním rozloučili ve středu 15. 11., spočinuly v rodinném hrobě na hřbitově v pražských Košířích. Na místě už leží mnoho květin z pohřbu, vyjímá se ale především věnec od Karla Gotta a jeho nejbližších.

Právě to, že kromě desítek dalších celebrit přišel vzdát hold blízkému kamarádovi i nejslavnější český zpěvák, přestože na pohřby jinak zásadně nechodí (výjimku udělal jen před deseti lety při posledním rozloučení s Karlem Svobodou a před osmi u Waldemara Matušky), bylo velkým překvapením smutečního obřadu, který bohužel narušil jeden velmi nezvaný host.

Na místě poslední odpočinku Štědrého leží i ostatky jeho bratra Ivana, který zemřel několik týdnů před ním. Zpěváka to na konci života velmi trápilo. „Prožívám teď smutné období,“ říkal nám v polovině září.

Na košířském hřbitově vlastní rodina rovnou dva hroby a roste u nich mohutná lípa. Společnost zpěvákovi nebude dělat jen bratr, ale i rodiče. Tak si to ostatně přál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám