Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Lucia Siposová sice nepatří k žádným okoukaným tvářím, ale přesto se českým divákům ukázala v několika zajímavých rolích.

Hned do svých dvou filmů ji totiž obsadil známý režisér Filip Renč (58), který je znám svou slabostí pro slovenské herečky. Pro uhrančivou krásku Siposovou si připravil dvě žhavé milostné scény.

Ve filmu Hlídač č. 47 si mladá Lucia měla tu čest zahrát postelovou scénu s Karlem Rodenem (61). A jak sama přiznala, ze začátku se trošku styděla. „Sice jsem se poprvé v životě objevila před kamerou nahá, ale nijak dramaticky jsem to neprožívala, bylo to velmi rychle natočené, takže jsem s tím neměla problém,“ svěřila se v jednom ze svých rozhovorů pro slovenská média.

Nahoře bez se už objevila v Renčově snímku Na vlastní nebezpečí, takže si na svlékací scény hodně rychle zvykla.

Lucia Siposová, která se kromě herectví věnuje i moderování, žila tři roky v New Yorku a mimo jiné si zahrála v zahraničním filmu 360, v němž si hlavní roli střihly hollywoodské hvězdy Jude Law a Anthony Hopkins. Podívejte se do naší fotogalerie na odhalenou Lucii Siposovou a její svůdná ňadra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám