Hlavní obsah
Článek

Karel Janeček (50) a jeho snoubenka Lilia Khousnoutdinová oslavili letošní narozeniny společně, uspořádali party na pražském Žofíně. Své přátele požádali, aby nenosili věcné dary, ale aby jim darovali kus ze svého talentu. Celý večer moderoval známý beatboxer En.dru, zazpívala Olga Lounová, zahrály kapely Vesna či De Facto. Další přátelé páru vystoupili s básní či zatančili.

Loni Karel Liliu v den jejích narozenin, 17. června, požádal o ruku, svatbu do roka a do dne tak nestihli. A nebylo to ani v plánu. Janeček má datum, tedy především rok svatby jasně daný.

"O ruku mě žádal minulý rok, svatba bude v roce 2021, to je nejzajímavější číslo. Karel je matematik a má to spočítané. On by vám přesně vysvětlil, proč právě tento rok, je to na delší vyprávění," řekla Super.cz Lilia.

Už teď spolu o svém velkém dnu a jeho podobě a průběhu debatují. "Řešíme to, když máme čas a náladu. Mám spoustu míst i ve světě, o kterých si myslím, že jsou krásná," doplnila Lilia bez bližšího upřesnění.

Pár má za sebou buddhistický obřad, Janeček a Khousnoutdinová se vzali v roce 2017 v Bhútánu a tamtéž počali i dcerku Isabelku. Janečkovo manželství s matematičkou Mariem Mhadhbi, s níž má podnikatel syna Yanise, soud ukončil letos v květnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám