Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kalendář Proměny 2021, který připravuje Nadace Archa Chantal, odhalil další jména slavných tváří. Na plakátě k filmu Ďáblův advokát z roku 1997, v němž excelovali Al Pacino a Keanu Reeves, se objevili hned dva Karlové.

Karel Heřmánek (76) st. ztvárnil slavného herce Ala Pacina, který ve filmu hrál charismatického, ovšem velmi ďábelského advokáta a majitele prestižní advokátní kanceláře Johna Miltona. Jeho syn Karel Heřmánek ml. se převtělil do herce Keanu Reevese, který ztvárnil Kevina Lomaxe.

S kalendářem Proměny má Karel Heřmánek st. již své zkušenosti. V roce 2016 se nechal přeměnit do podoby filmové Tootsie. „Bylo to tenkrát moc příjemné, stejně jako letos. Projekt je opravdu skvělý, což asi vědí všichni, kteří v kalendáři kdy byli, či si ho kupují a svým nákupem podporují projekty Nadace Archa Chantal,“ prozradil při focení.

„Pro mě je Al Pacino velká osobnost, tak doufám, že jsem mu to nijak nezkazil,“ vtipkoval Karel Heřmánek starší.

Jeho syna zase potěšilo, že se s tátou při focení kalendáře mohl potkat. „Je to milá příležitost, jak být součástí něčeho smysluplného, a to ještě po jeho boku. Nabídku jsem s radostí přijal, a to i proto, že jsem se mohl na chvilku stát Keanu Reevesem,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám