Hlavní obsah
Článek

Herečku Nikol Kouklovou si můžete pamatovat z televizních seriálů, například z Ordinace v růžové zahradě, a pak také díky tomu, že už dva roky chodí s hereckým kolegou, synem Karla Heřmánka (76), Karlem juniorem. Nyní o sobě ale dává opět vědět.

Společně s Nikol Moravcovou (36) a Míšou Štoudkovou (38) založily blog, který se věnuje zejména módě. "Užívám si to. Máme hodně ohlasů a je fajn, když v rámci práce musíte chodit po obchodech a prohlížet si a zkoušet hezké věcičky," přiznala Super.cz svoji vášeň pro módu rajcovní zrzka, která miluje barevné věci a ráda odhaluje dokonalé nožky v krátkých šortkách. Takové si vybrala i na otevření nového obchodu na pražském Můstku, kde jsme ji potkali.

Svůj blog holky propagují všemi možnými způsoby. Dokonce se kvůli němu účastnily i lodičkového běhu, kdy musely na vysokých podpatcích zdolat poklusem pražskou dlažbu. "Nechaly jsme si vyrobit i týmová trika," pochlubily se.

"Móda ale není zdaleka jediné, co ji zajímá. "Hlavní je pro mne divadlo. Představení mám několik, ale hodně zajímavá je hra Norway Today, kterou hrajeme s Karlem v Disku. Je o dvou lidech, kteří chtějí spáchat sebevraždu a nakonec se do sebe zamilují. No a snad se rýsuje i nějaký film," prozradila Nikol.

Reklama

Další články

Načítám