Hlavní obsah
Článek

Transgender modelka a fanynka plastické chirurgie Amanda Lepore (49) si v knize svých pamětí vzpomněla na milostný vztah, který měla s jedním známým raperem. To by ještě nic neznamenalo.

Jenže přestože v knize nikoho nejmenovala, vzpomněla si přeci jen, že raper se zanedlouho potom, co se rozešli, oženil. A aby toho nebylo málo, dodala: „Nemůžu si pomoci, ale myslím, že jeho žena má podobnou figuru jako já.“ A rozjelo se pátrání.

Netrvalo moc dlouho. Jediným ideálním kandidátem, který se nabízí, je prý slavný raper Kanye West (46), manžel Kim Kardashian (43) a otec jejích dětí. Jeden z blízkých přátel Westa však podle serveru Daily Mail vše popřel s tím, že to prostě není možné.

Ať je to, jak chce, Amanda Lepore je zřejmě nejznámějším transsexuálem v New Yorku a je velmi populární na zdejší barové scéně. V její posteli skončilo už prý mnoho navenek heterosexuálních mužů. Ta kdyby se rozpovídala pořádně, tak bychom asi koukali stejně, jako teď kouká Kim na Kanyeho, pokud se už o jejím vyjádření doslechla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám