Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) se poslední dobou věnuje pracovně především zpívání a pečení nejrůznějších sladkostí. Mezi její koníčky patří hned po sportu cestování. Před sebou má několik koncertů v rámci evropského turné, proto když našla ve svém diáři pár dní volna, sbalila kufr a odletěla se svým přítelem Pepou do Itálie.

“Prožili jsme úžasný prodloužený víkend v Neapoli a na pobřeží Itálie. Hodně jsme chodili a dělali opravdu výšlapy s převýšením až 800 m n. m. Bylo to dost náročné, ale bylo to naprosto skvělé, ty výhledy za to opravdu stály,” řekla Super.cz zpěvačka.

Během prodlouženého víkendu ale stačila chvilková nepozornost a zpěvačka si způsobila ošklivé zranění nohy.

“Předposlední den jsem se nedívala kudy jdu a zakopla jsem. Sedla jsem si na zadek a zasedla nohu. Takže doufám, že mám snad jen vymknutý kotník. V Itálii jsem to pouze stáhla, koupila mast na bolest a právě odlítám do ČR, kde to po příletu budu řešit. Ale beru to sportovně, možná mám lehce zpomalit,” dodala závěrem Kamila, kterou čekají již v příštím týdnu představení muzikálu Kleopatra v Divadle Broadway a již v červnu vystoupí na evropském turné v rámci programu Two Steps From Hell, které bylo několikrát kvůli covidu odloženo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám