Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná zpěvačka s jemnou tváří a hlasem jako zvon Kamila Nývltová (34) se často objevuje v hledáčku známých fotografů. Za poslední půl rok byla Kamila focena profesionálními fotografy hned několikrát, a to nejen jako zpěvačka na své materiály, ale také si ji stále častěji vybírají i pro propagaci různých firem.

Kamilu dokonce oslovili majitelé zcela zbrusu nového módního časopisu D. magazine, aby nafotila titulní stranu prvního čísla a obří billboardy, které zdobí Prahu a další větší města ČR.

Lenka Hatašová, stejně jako Petra Kropáčová, Aneta Kupcová, Tilen Vajt, Richard Nowak…, to je jen malý výčet našich fotografů, kterým v průběhu posledního roku stála Kamila před objektivem. Jednou jako zasněná romantická dívka a éterická bytost, jindy jako sexy dračice, poté zase jako slečna z dob dávno minulých, anebo jako modelka předvádějící plavky u bazénu.

"Těší mě to, i když já jsem spíše zastánce pořekadla "ševče, drž se svého kopyta" a nechci v žádném případě fušovat do řemesla modelkám, ale je pravda, že mě to baví. Možná je to i tím, že jsem se doposud nesetkala s žádným, jak se říká, "prudícím" fotografem. Focení probíhalo vždy příjemně v prostředí fajn lidí a profesionálů,“ libovala si Kamila, které se ale musí líbit vybrané outfity.

„Kdyby se mi oblečení nelíbilo a necítila bych se v něm dobře, tak by to bylo na výsledku znát. V poslední době jde jedno focení za druhým, stále dostávám další nové nabídky. Všechny nemůžu vzít. Jsem vytížená v divadle a mám mnoho pěveckých akcí. A přece jen jsem zpěvačka a mám tohle povolání opravdu ráda. Musím tedy nabídky regulovat,“ dodala zpěvačka, která v červenci s přítelem a rodinou odjede na dovolenou do Chorvatska. Hned potom ji ale čeká spousta další práce.

„Až se vrátím, čeká mě opět mnoho vystoupení. Jedno, na které se moc těším je koncert s mojí kapelou 8. srpna ve Frymburku na letním festivalu a také Kleopatra tour na Slovensku v kamenolomu Pezinok, kde se bude videoprojekce promítat na skály! To bude nezapomenutelný zážitek pro diváky, ale i pro nás pro herce a zpěváky. Čeká mě překvapivě i focení kalendáře, které bude hned po mém návratu z dovolené,“ uzavřela sympatická zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám