Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kazma (38) alias Kamil Bartošek oznámil rozchod s modelkou Andreou Kalousovou v listopadu 2021, od té doby byl tak trochu v ústraní a věnoval se především cestování po světě. Podle zdroje z okolí moderátora je ale nyní až po uši zamilovaný!

Mladičká Marie Rosecká, kterou můžete znát z reality show Like House, je devatenáctiletá influencerka, která ovládá sociální síť TikTok. Ještě v dubnu měla kráska přítele, se kterým tvrdili, že účast v reality show bude zkouška jejich vztahu.

Kazma je o téměř dvacet let starší než mladičká Marie, která v devatenácti letech podstoupila plastiku a nechala si zvětšit prsa. "Kazma je do ní blázen. Je pro ně těžké vztah tajit, protože už je společně vidělo dost lidí a na veřejnosti si nedávají zas takový pozor," prozradil zdroj z blízkého okolí Kazmy.

Samotný Kazma ale se drží známého "zatloukat, zatloukat, zatloukat". "Tyto spekulace se k nám již několikrát dostaly, ale nezakládají se na pravdě. Kazma se s Marií Roseckou zná, ale nejsou nic víc než dobří přátelé," napsal Super.cz manažer Kazmy.

Reklama

Další články

Načítám