Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Média o ní začala mít zájem, když byla přítelkyní zpěváka Justina Biebera. Od té doby moc dobře chápe, jak důležitá je pro ni pozornost médií. Herečce, o níž se nepíše, žádný producent svůj čas nevěnuje.

Jenže Chantel Jeffries (23) je i přes svůj věk pěkně rafinovaná a ví, co dělat, aby se objevila v novinách. Od doby, kdy se mihla vedle Biebera, uběhly už téměř tři roky. A Chantel je nepromeškala. Na záblesku zpěvákovy globální slávy vybudovala svůj kanál na YouTube. Odsud pak do světa pravidelně vypouští svá moudra, hlavě týkající se jejího zevnějšku, dosti často jsou tématem její prsa vs. kosmetická chirurgie.

Takže když nedávno spatřila v Hollywoodu, kde se v nějakém bistru chtěla najíst, chumel fotografů (zřejmě čekali na někoho slavného), vzala to kolem nich. Nemohli si ji, už kvůli jejímu outfitu, nevšimnout.

Chantel ale možná byla z výsledku nepříjemně překvapená. Blesky prosvítily její rolák a navíc snímky odhalily vzadu roztržené džíny, což jistě nebyl záměr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám