Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selfíčkové mánii letos podlehla celá plejáda celebrit. A řada z nich se nebála na sociální síti zveřejňovat i poněkud lechtivější snímky. Přebornicí v tomto smyslu byla především herečka Kateřina Hrachovcová (49). Ta se i po čtyřicítce pyšní perfektním tělem a ráda se o své ženské tvary podělí s ostatními.

S uměleckým záměrem tak vyrazila do přírody, sundala kalhotky i podprsenku a své tělo zahalila jen bižuterií a pírky, na něž nejspíš narazila při své naturalistické procházce. Na své pověstné vnady zase zaměřily své fotoaparáty v mobilech Lucie Bílá (58) a Iva Kubelková (46). Zapomenout nesmíme ani na majitelku pověstných silikonů Julii Zugarovou (37).

Tělíčkem v plavkách se pak pochlubily Ornella Koktová (31) či zpěvačka Dara Rolins (51). Fanoušci si tak na sociálních sítích přišli opravdu na své. Zapomenout nesmíme ani na vtipnou parodii Pavola Habery a jeho partnerky Daniely Peštové (53). Zpěvák a porotce SuperStar se vyfotil vedle spící topmodelky, a napodobil tak snímek spícího Jardy Jágra vedle neznámé brunetky, jejíž známý rozeslal foto Jágra v posteli do médií a poštval tak proti sobě celou hokejovou rodinu.

Reklama

Další články

Načítám