Hlavní obsah
Článek

Velmi těžké životní období právě prožívá frontman slavné slovenské skupiny Elán Jožo Ráž (69). Koncem minulého týdne mu totiž zemřela maminka, informoval slovenský internetový deník Cas.sk.

Zpěvák, který se má v nejbližších dnech zúčastnit posledního rozloučení, o svém soukromí nikdy příliš nehovořil a ani tentokrát tomu není jinak. Smutnou zprávu nicméně potvrdila jeho asistentka. „Ano, je to pravda, ale je to jeho soukromá věc. Víc se k tomu nebude vyjadřovat,“ sdělila serveru Karolína Halenárová.

Muzikant, který má tisíce fanoušků na Slovensku i v Česku, tak přišel i o druhého rodiče. Otec mu zemřel v sedmdesátých letech, když byl ještě mladý a velmi těžce se s jeho smrtí vyrovnával.

Osud se s Jožem nikdy příliš nemazlil, zpěvák ale v minulosti ukázal, že se s ním dokáže poprat. V roce 1999 se stal účastníkem vážné dopravní nehody a s těžkými poraněními mozku ležel dva měsíce v kómatu.

Díky své pevné vůli se ale dokázal uzdravit a vrátit na pódia. „Učil jsem se chodit dva roky,“ vzpomínal Ráž na těžké období po nehodě, kterou přežil jen díky obrovské dávce štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám