Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a muzikant Karel Vágner má celkem šest dětí se třemi ženami. Nejstarší je manžel modelky Simony Krainové (51) Karel, jehož má se Slovenkou Želmírou, souběžně pak hitmaker žil se dvěma ženami, které mu porodily děti.

S Monikou má rybáře Jakuba Vágnera (42), zpěvačku Terezu Aster Vágnerovou a Barboru Vágnerovou, která studuje konzervatoř. S Katinou zplodil zpěváka Josefa Vágnera (33) a baletku Annu Vágnerovou. Všech 6 dětí se ale nikdy nesešlo!

O rodinných vztazích jsme si povídali s nejmladším synem, zpěvákem Pepou, jehož jsme potkali na vánoční párty Divadla Broadway, kam dorazil i jeho táta. Zajímalo nás totiž, jestli se jejich velká famílie sejde na svátky.

"Já to mám v klidu. Budu se svojí partnerkou a dcerou a večer pojedeme k jejím rodičům do Německa. Táta to má horší, protože musí sednout do auta a objíždět jednotlivé členy té široké rodiny," začal s vyprávěním Pepa.

Že by se všichni z rodiny najednou sešli u jednoho stolu, vylučuje. A to prý ani když má táta narozeniny. "Tak velký stůl ani není. A táta to má nastavené tak, že si to rozděluje a my to s ním trávíme na střídačku," vysvětloval.

"Bylo by to i termínově náročné dát nás všechny dohromady. Spíš se potkáme na nějakých pracovních akcích, ale ty své rodinné kruhy si udržujeme a dodržujeme," míní nejmladší Vágner, který se například neobjevil ani v publiku StarDance, když jeho nevlastní bratr Jakub soutěžil v tanci.

"Ani nevím o tom, že by mi nějaká pozvánka přišla. Ale já to sledoval zdáli a ani bych na to neměl čas, protože jsem měl zrovna vlastní pracovní povinnosti, protože jsem jel vánoční turné," krčil rameny zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám