Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Finalista druhé řady SuperStar Michael Foret natočil nový klip na píseň nazvanou V Síti. Foret se v ní naváží do svých vrstevníků, kterým vyčítá, že tráví až příliš času ve virtuálním světě počítačových sítí a zanedbávají reálný svět. Text songu složil známý provokatér a protekční fracek Pavel Novotný.

„Michal je můj kamarád. Líbí se mi na něm, že je jediný z té podivné generace SuperStar, který má mozek a po textaři nechce plky typu: Já ho mám ráda, on mě ne, co já si jen počnu. Snaží se na rozdíl od Ewy Farne, Bena Christovaa a dalších nešťastníků něco sdělit. Neuvažuje prvoplánově a krátkozrace, nežene se na stěny pokojíčků puberťáků  a záleží mu na tom, co zpívá, což je mi sympatické. Teď se určitě naštvou ostatní, kterým tajně píšu texty, ale prostě to tak cítím," neodpustil si šťouchanec do některých mladých tváří pop music Pavel Novotný.

Klip se natáčel v průběhu října v pražské Libuši a vedle Foreta v něm vystupuje i vycházející hvězda českého písničkářství Žofie Kabelková. „Žofie je super zpěvačka, takže jsem byl rád, že je v klipu se mnou. A jestli mezi námi neproskočila nějaká jiskra? Nemohla, na natáčení totiž pozorně dohlížela moje přítelkyně Eliška,“ směje se Foret.

Reklama

Další články

Načítám