Hlavní obsah
Článek

Pokud by náhodou moderátorku zpravodajských Událostí Jolanu Voldánovou (55) začaly opět přepadat choutky na rodičovské povinnosti a chtěla další dítě, u manžela by se se zlou potázala. "Na to zapomeň!," řekl Voldánové před naší kamerou její choť Petr Císařovský. K třem dětem už tak oblíbené hvězdě České televize žádné další nepřibude. Podívejte se na video s tváří zpravodajství, která má na kontě i několik sošek TýTý.

Naštěstí, co se týče potomstva, v tomhle případě je názor obou manželů stejný. "Proboha, to rozhodně ne. Nás je v tuhle chvíli pět a tři děti nám bohatě stačí," zděsila se i sama Jolana. Tu, stejně jako ostatní kolegy ze zpravodajství, nedávno překvapila informace o propouštění. Může se tak stát, že než by dostala vyhazov, sama Voldánová udělá zpravodajskému velínu pápá. "Drby se ode mě většinou odrážely. Nesnáším je. Jak to nakonec bude, nikdo neví. Nikdo nemá jistotu. Všechno je ve hvězdách. Změny se ale chystají. V této podobě Události končí," ví své Voldánová.

"Život je změna, život je boj, a nikdo nic nemá nastálo. Změna ve finále bývá pozitivní. Ať to dopadne, jak chce, každý z nás ujde nějakou cestu. A všechno je věcí nabídky. Jsou takové, které se nedají odmítnout, ale existují i takové, které se odmítnout dají," dává najevo znalost své ceny moderátorka, která potvrzuje, že situace ve zpravodajství České televize nyní není zrovna ideální. V kolektivu plném výrazných, silných osobností je to ale prý logické.

Reklama

Další články

Načítám