Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská hvězda Johnny Depp (60) dorazil ve čtvrtek v noci na karlovarský filmový festival. Z letiště se odebral na test a poté do hotelu. V pátek odpoledne se poprvé objevil na červeném koberci, kde ho vítaly davy nadšených fanoušků, kterým se herec trpělivě podepisoval, až ho museli popohánět boydyguardi. Poté poprvé předstoupil před diváky.

Ve Velkém sále hotelu Thermal herec uvedl snímek Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem. V delegaci Deppa doprovází i irská novinářka a spisovatelka Victoria Mary Clarke, jež je manželka zmíněného zpěváka The Pogues Shana MacGowana. A také v Thermalu sklidil herec obrovské ovace a nechal se několik minut fotografovat.

Film o irské hudební ikoně a frontmanovi The Pogues natočil uznávaný autor hudebník dokumentů Julien Temple. Depp, který ve filmu vystupuje, je zároveň jeho koproducentem. Na festival dorazil jako tvůrce, žádnou cenu přebírat nebude.

Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii převzal během zahajovacího ceremoniálu z rukou prezidenta MFF KV Jiřího Bartošky (77) Michael Caine, dalšími oceněnými budou také Jan Svěrák a Ethan Hawke. Oba převezmou Cenu prezidenta MFF KV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám