Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po bouřlivém rozvodu s herečkou Amber Heard (37) Johnny Depp (60) zalovil ve vzdálenějších vodách. Poměrem s hollywoodskou hvězdou se pyšní ruská go-go tanečnice Polina Glen.

Její jméno bylo dosud známo převážně v Rusku. Poté, co britský Daily Mail zveřejnil fotky, na nichž se Polina a Johnny objímají a líbají v srbském Bělehradě, už ji zná celý svět. Nejde o žádnou náhodnou známost. Podle deníku už spolu byli přistiženi loni, když Depp se svou kapelou Hollywood Vampires koncertoval v Moskvě.

„Polina ho potkala na párty, kde byla spousta lidí. Nevěděla, o koho jde, dokud se jí Johnny sám nepředstavil,“ tvrdí kamarádka ruské choreografky a bývalé go-go tanečnice.

Depp to údajně s novou láskou myslí velmi vážně. „Polina tvrdí, že plánují svatbu. Chce Johnnyho v Rusku seznámit se svými rodiči,“ dodal zdroj, podle něhož se už tanečnice nastěhovala do Deppova sídla v Los Angeles, kde spolu prožívají opravdovou lásku. Polina se měla pochlubit, že jí herec s oblibou pouští staré filmy a následně spolu v objetí usínají v křesle.

Polina okouzlila Johnnyho Deppa.

Takhle vypadá v plavkách

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám