Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malé Johance Kaplicky (15) budou brzy čtyři roky. Ve stejný den, kdy oslaví narozeniny, uplynou i čtyři roky od náhlého skonu jejího tatínka, architekta Jana Kaplického. Holčička je celý tatínek. A dokonce po něm podědila i výtvarný talent.

"Co se týče toho, zda má zájmy po mně nebo po tatínkovi, tak si myslím, že je to takový mix. Chodí na balet, na různé kroužky, kde se zpívá a tancuje. Ale má velký talent na malování. Když jí dáte do ruky tužku a papír, okamžitě začne tvořit," svěřila Eliška Kaplicky.

Ta spolu s dalšími známými rodiči vyrazila na sushi brunch v restauraci v pražském Podolí, kde se děti vyřádily nejen v dětském koutku, ale mohly si samy připravit třeba i sushi. K tomu ale ještě Eliška dceru nepustila.

Zato Jana Adamcová (52) se nám pochlubila výtvory svých dětí. "Daník je v kuchyni hodně šikovný a jeho sushi je téměř dokonalé. Dokonce i sám experimentuje. Ovšem když to jsou recepty ze Šmoulů, vznikne pořádný hnus. Doma v mrazáku máme zrovna mléko s jarem a ještě s něčím odporným," smála se Jana.

Na dětské odpoledne zavítaly i další známé tváře s potomky jako Jolana Voldánová (55), Michaela Maurerová nebo Bára Kodetová. Objevil se i Jan Révai s partnerkou, kdyby ale někoho zajímalo, jak se rodinka s malým synkem má, má smůlu. Nechtěl se totiž ani fotit, natož aby byl ochoten poskytnout rozhovor.

Reklama

Další články

Načítám