Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) dnes nevystoupí kvůli nemoci na galavečeru Královen popu. Pořadatelům to zavolala dnes ráno a učinila jim tak nemalé problémy. Museli shánět rychlou alternativu. "Bára se dnes ráno omluvila kvůli hlasové indispozici. Duet s Ondřejem Rumlem (42) Tak abyste to věděla bude místo ní zpívat Ilona Csáková (53), která má tak na nácvik asi dvě hodiny. Věříme, že to zvládne," řekl Super.cz pořadatel 10. jubilejního ročníku Janis Sidovský.

"Už dva dny ležím v horečkách. Chytila jsem nějakou příšernou chřipku," poslala sms Super.cz Basiková. Pořadatelé poukazují na to, že podobné to bylo před dvěma roky na Královnách muzikálů, kdy Basiková zrušila vystoupení kvůli indispozici v den akce.

Vedle Csákové dnes ve Státní opeře na galavečeru, který nese název Světla ramp: Pocta Barrandovu zazpívají Leona Machálková (56), Lucia Šorálová (47), Tereza Mátlová (48), Sestry Havelkovy, Jitka Zelenková (73) nebo Ondřej Ruml.

Reklama

Další články

Načítám