Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po mnoha měsících jsme se potkali s herečkou Jitkou Schneiderovou (51), takže jsme dlouze probírali, jak trávila karanténu a co ji teď čeká. Dobu, kterou trávila doma s dospívající dcerou, která už dokázala online výuku zvládat samostatně, a s partnerem, který jako jediný vycházel z domova do práce, si celkem pochvalovala. "Dva měsíce prázdnin byly fajn, ale to, jak to zamávalo se zdravím i finanční situací mnoha lidí, dobré není," mínila.

"Dneska jsem po dlouhých měsících použila rtěnku," smála se na představení kolekce šperků designérky Anny Marešové. "Je fajn někam vyrazit, i když jsem sama překvapená, kolik je tady lidí. Snad jsou všichni zdraví. Ale těším se hlavně do divadla, protože můžeme na Vyšehradě otevřít letní scénu Studia DVA. Všechny zvu, ať si koupí lístky, protože jsou nově nasazená představení. Budeme mít sérii Brouka v hlavě, Hovory o štěstí a já do toho začnu zkoušet v Karlíně Rebely," vypočítala.

Po karanténě je Jitka v nebývalé kondici.  "Začala jsem opravdu intenzivně běhat. Byl to jediný způsob, kdy jsem se mohla jít vyvětrat a bylo to legální a nikdo mě nepeskoval, protože jsem šla s tím naším milovaným psem. A to mi nějak zůstalo a jsem ráda," svěřila.

Jiné roky touto dobou už by se Jitka pomalu chystala na karlovarský filmový festival. Ten ale letos nebude. "Chybět mi samozřejmě bude, ale vím, že se chystá spousta doprovodných akcí v 96 kinech po celé republice, tak se ty filmy k lidem dostanou. A šaty? Ty si můžeme obléknout, i když jdeme s klukem na večeři. A vzít si k nim ty šperky," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám