Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv herečka Jitka Schneiderová (51) není žádná velká pěstitelka rostlin, oslavu 50. narozenin Botanické zahrady si ujít nenechala. Na významnou událost ale dorazila bez doprovodu přítele Lukáše, a dokonce i dcery Sofie Anny (12), kterou jsme ve společnosti v posledních letech vídali čím dál víc.

Na tom by nebylo nic tak zvláštního, dcera, kterou má s hercem Davidem Švehlíkem (47), přece jen dorostla už do věku, kdy většina dětí tráví čas raději s přáteli než se svými rodiči. Tento důvod ale herečka vyvrátila, a dokonce doposud nezaznamenala, že by se u její dcery puberta začala vůbec projevovat. „Zatím je v pohodě. Takže tohle téma u nás nějak neprobíhá,“ řekla usměvavá rusovláska.

Zatím spolu nemluví ani o budoucnosti. Zda tedy půjde ve stopách svých rodičů, je tak zatím ve hvězdách. „Vůbec nevím, co bude třeba za pět let nebo kam nás ten život zavane. Nechávám to přirozeně plynout a všechno řeším, až podle situace,“ přiznala Schneiderová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám