Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátek těhotenství byl pro Jitku Nováčkovou (31) pohodový. Modelka dokonce zvládla odchodit přehlídku Jiřího Kalfaře a zúčastnit se v rámci týdne módy přehlídky Vandy Jandy, aniž by někdo zaregistroval, že je v jiném stavu. Pak ale bohužel přišly komplikace a nejkrásnější Češka roku 2011 musela být dokonce hospitalizovaná.

Teď už je ale zdá se vše zase v pořádku a sympatická těhulka může dokonce znovu vyrazit na výlety po Řecku, kam se odstěhovala se svým partnerem Timem Sparvem (33), který dostal angažmá ve městě Larissa.

„Klidový režim poprvé po několika týdnech lehce porušen. Až budete mít možnost se podívat do Řecka, objevili jsme místo, které se jmenuje Meteora,“ lákala na místní turistickou zajímavost modelka. „Jde o světové dědictví UNESCO a jsou to monastýry v Thesálii. Poustevníci a mniši se tu usazovali už od 11. století a ty výhledy jsou nádherné,“ uvedla dále Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám