Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější dívkou internetu, která se nyní může honosit titulem iMiss 2012, se stala čtyřiadvacetiletá brunetka Nikola Franková z Prahy.

Nikola za sebou v sedmém ročníku internetové soutěže krásy nechala i favorizovanou dvojnici missky Jitky Nováčkové (31) Šárku Mohorkovou. Zato dvojnice slovenské modelky Andrey Verešové (43) Andrea Žiačiková získala titul iMiss Sympatie, který jí udělila odborná porota.

Slavnostní finálový večer se konal v centru Prahy v barokním kostele sv. Michaela a byl doslova třešinkou na dortu 7. ročníku soutěže. Finalistky se divákům předvedly ve spodním prádle Victoria´s Secret i v šatech od mladých talentovaných designérů.

Krásky ze soutěže iMiss si užily nejen finálový večer, ale i soustředění v Řecku, kde jim byla naservírovaná romantika jak z jihoamerické telenovely.

„Každý rok pro finalistky na školu iMiss připravujeme speciální zážitky. V minulosti to bylo focení extravagance, adrenalinové zážitky a letos to byli koně při západu slunce,“ řekla ředitelka soutěže Hanka Zejvalová.

Dokazuje to, že soutěže krásy nemusí být jen o přehlídkách, focení a nacvičených disciplínách. „Dívky by si měly odnést především krásné zážitky a vzpomínky,“ dodává ředitelka soutěže.

Pokud budete chtít prožít stejné zážitky jako finalistky soutěže iMiss, stačí se přihlásit do příštího ročníku. Podle zákulisních informací bude vyhlášen v březnu příštího roku. Jaké zážitky připraví finalistkám příští rok, je ale zatím ve hvězdách.

Reklama

Další články

Načítám