Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Jitce Boho (32) nová láska a životní změna značně prospívá. Našla si v Praze byt, potkala nového partnera Matěje, kterého už vyvedla i do společnosti, a zdá se, že se v jejím osobním životě blýská na lepší časy.

Štěstí a zamilovanost se odráží i na jejím rozzářeném vzhledu, což nepřehlédli ani fanoušci na jejích sociálních sítí. Bývalá Miss a maminka čtyřleté dcery Rosálky se nyní pochlubila fotkou v plavkách.

„Milé ženy (možná i muži?), jaké plavky u vás vedou? Já teda dávám přednost těm jednodílným. Schovávají bříško, prodlouží nohy... No prostě se mi zdají lepší,“ svěřila se krásná brunetka. Ženy, které jsou také maminky, v komentářích pod fotkou přitakaly, že po porodu také volí raději jednodílnou variantu.

Muži se naopak shodli, že by se Jitka se svou postavou bikinám bránit neměla. „Milá Jitko, je úplně jedno jaké jsou, pokud jsou na úžasné postavě, jako máš Ty, jsou všechny TOP,“ lichotí zpěvačce fanda. „S tvou postavou klidně mikrobikini...A nohy máš nádherné,“ přidává se další obdivovatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám