Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak budou trávit Vánoce slavní? Velkou změnu musel přichystat Vašek Noid Bárta (43), který se před pár dny rozešel se svojí přítelkyní Gábinou Dvořákovou. S tou měli naplánovaný první společný Štědrý večer.

"Vztah s Gábinou skončil, takže jsem musel trošku plány upravit. O vánočních svátcích mám už jasno, strávím je se svou rodinou. Na chvíli se proměním v kuchtíka a řízky a kapra udělám já, stejně jako svoji specialitu – salát. Co je ale hlavní a nejdůležitější - hned po Silvestru se chystáme na velkou jízdu. Objednal jsem dva kravany pro všechny naše rodinné příslušníky a vyrazíme se vyblbnout do Disneylandu. To je náš společný a největší vánoční dárek," prozradil Noid.

To Jitka Válková (32) opustí jen na Štědrý den svého snoubence Mirka Cipru. Vánoce budou trávit odděleně se svými rodinami. "S Mirkem je oslavíme s předstihem, asi 22. prosince. Dáme si kapra, salát, dárky a pak já odjedu k rodičům do Náramče u Třebíče a partner ke svým příbuzným do Kdyně. Takhle to funguje už nějaký čas, že 24. prosince nejsme spolu, ale u svých rodin. Po svátcích vyrazíme do Krkonoš, kde si užijeme lyžovačku i Silvestra a samozřejmě i jeden druhého," uzavřela Válková.

Reklama

Další články

Načítám