Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou herečku a zpěvačku Michaelu Doubravovou chválíme, jak jí to v kostýmech na jevišti sluší. Tentokrát to ale nešlo. Zatímco její kolegyně v muzikálu Horečka sobotní noci působí sexy mladistvě, ona tedy v paruce zestárla minimálně o deset let.

"A to mě teď vidíte v tom lepší kostýmu. V tom druhém nejen že vypadám jako postarší televizní hlasatelka, ale kožich mi přidává na objemu, jako bych vážila osmdesát kilo," prozradila. "Jedna moje kolegyně dokonce říkala, že vypadám jako Jiřina Jirásková (†81), tak doufám, že budu aspoň tak dobře jednou hrát," míní Míša.

Pod parukou se při náročných tanečních výkonech navíc příšerně potí. "Maskérky mi sice udělají účes, který se pod ni vejde, copy spletené kolem hlavy, jaké nosila Tymošenko, ale stejně jsou na konci představení úplně mokré. Ale ta role je jinak skvělá," dodala Doubravová.

Ta si ze sebe umí udělat legraci, a tak ještě přidala příběh, kdy přišla po prázdninách, kdy o sebe moc nedbala, poprvé do maskérny a všechny tam vyděsila. "Měla jsem obočí srostlé jako Brežněv a paní maskérka mi řekla, že mít jen jedno obočí je opravdu málo," smála se.

Reklama

Další články

Načítám