Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Spojených státech nejsou okružní jízdy autobusem po Los Angeles za účelem alespoň letmo spatřit sídla, v nichž bydlí slavné celebrity, ničím výjimečným, v Česku jde však o věc nevídanou. Přesto se několik podnikavých osob rozhodlo, že právě tudy by mohla vést cesta k jejich zbohatnutí. Jako svou živnost si vybrali vyhlídkové lety nad domy několika českých celebrit včetně Jiřiny Bohdalové (92), Karla Gotta (†80), Václava Postráneckého (69), Michala Davida (63) a mnohých dalších, informoval internetový server Prásk.

Vyhlídkový let zvaný Celebrity flight v Cessně 172 začíná na letišti v pražských Letňanech a krouží například nad rozsáhlým domem s bazénem Michala Davida v Křeslicích nebo médii často obléhaným bydlištěm Ivety Bartošové (†48) v Uhříněvsi či nad gymnáziem Open Gate v Babicích u Prahy nejbohatšího Čecha Petra Kellnera.

Jiřina Bohdalová se k celé skutečnosti nechtěla vyjadřovat, jen poznamenala, že je to hanba. To Iveta Bartošová by ráda podnikla další kroky: „Je nepřípustné, aby nám takto někdo lezl do soukromí. Měli bychom se všichni spojit a zakročit, protože za chvíli nebudeme moci ani na vlastní zahradu.“

Reklama

Další články

Načítám