Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přes karanténu to Andrea Pomeje (35) na letošní Velikonoce pořádně schytala. Všechny potenciální koledníky zastoupil její partner, klempíř Petr Plaček, který ji pomlázkou vůbec nešetřil. „Dostala jsem! A když jsem mu to chtěla oplatit (protože je přestupný rok a můžou šupat i holky) tak jsem dostala ještě víc! Nespravedlivý svátek!!!“ postěžovala si kráska.

Jak se ale zdá, na všechny bolístky sexy dýdžejka rychle zapomněla, protože fanouškům nasdílela na sociální sítě fotku, kde se ke svému svalovci láskyplně tiskne. Pro ty, kteří by na snímku zaznamenali lehce zakulacené bříško, vyslala jasný vzkaz ještě předtím, než se v komentářích objeví spekulace. „To není těhotenské břicho, ale kachna, knedlík a štrúdl!,“ vysvětluje Andrea.

Letos spolu tyto zamilované hrdličky oslaví již druhé výročí, a kromě toho na ně čeká i stěhování do domečku. Rekonstrukce se ale kvůli současné pandemii o něco protáhla. Dýdžejka, která už opustila pražský podnájem, proto s partnerem a dcerou Aničkou (6), kterou má se zesnulým hercem Jiřím Pomejem (†54), zatím našla útočiště u Petrových rodičů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám