Hlavní obsah
Článek

Jiří Pomeje (†54) je nemocný a hospitalizovaný. Má zlomenou stydkou kost, ale za bolestmi stojí i další zdravotní problémy.

Herec by teď měl především řešit své zdraví, místo toho „řeší“ manželku Andreu, které nemůže odpustit, že ho opustila a má spokojený vztah s Petrem Plačkem.

„Já to Andree přeju. Já to chápu, já jsem starej s dírou v krku. Akorát já bych nebyl schopnej někoho 14 dní po tak těžké operaci vykopnout z bytu,“ prohlásil na Nově. „Zklamala mě, připravila mě o střechu nad hlavou. Jestli bych se k ní vrátil? Teď bych měl říct jako tvrďák nikdy, protože k takovým lidem se nevrací, ale nevím," dodal Pomeje, který má s Andreou dceru Aničku.

„Když se moc snažím, tak mi půjčí dítě. Když potřebuje hlídat, tak je to bez debat,“ překvapil v reportáži drsnými slovy. Co na to manželka?

„Nechápu, jak ze sebe může vypouštět takové lži," reagovala pro Super.cz smutná a naštvaná Andrea, která byla Pomejemu obrovskou oporou. Tři měsíce po operaci hrtanu už ale nedokázala snášet manželovu zálibu v lécích a alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám