Hlavní obsah
Článek

Od rozchodu s kolegou Jiřím Mádlem (37) potkáváme herečku Evu Josefíkovou (34) jen minimálně. Je prý totiž věčně zavřená v divadle, nastoupila do stálého angažmá v pražském "Švanďáku". Na soukromý život má prý momentálně minimálně času.

"Členkou Švandova divadla jsem prakticky rok a jsem tam od nevidím do nevidím. Ale jsem spokojená. Zhruba patnáct dní v měsíci hraju, jinak mám zkoušky," vysvětlila Josefíková, jak tráví své dny.

Protože jsme si povídali na otevření kosmetického salonu, zabrousili jsme i na toto téma. Eva je sice ještě mladinká, už ale prý pociťuje, že by se o sebe měla starat víc. "Nejhorší je, když přijdu domů po představení, po kterém se to trochu protáhne ještě nějakým mejdanem, a zapomenunebo jsem líná se odlíčit. Už se mi to ale stává čím dál méně," přiznala.

"Začínám pociťovat, že pleť nedostává tolik péče, kolik by potřebovala. Hlavně pod těmi nánosy make-upu v divadle nebo při natáčení. Už se snažím starat se o sebe lépe a neflákat to," dodala.

Zajímalo nás i to, kde krásnou herečku kromě divadla můžeme vidět. "Natáčela jsem dva projekty s Českou televizí. Jeden je komediální seriál a pak film Zádušní oběť s panem režisérem Svobodou. A něco mne ještě čeká o prázdninách, ale nechci to zatím zakřiknout," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám