Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Jiří Langmajer (57) se divákům představí v letní komedii Sezn@mka, která má premiéru příští čtvrtek. Role byla charizmatickému herci snad ušita na míru.

Zahrál si šéfa seznamovací agentury a nenapravitelného svůdníka, jenž vyzbrojen informacemi z dotazníků vyráží na schůzky se ženami, vystupuje jako muž jejich snů, ale po několika naplněných schůzkách beze stopy zmizí.

Ve filmu kolem něj bude kroužit jedna kráska za druhou včetně blonďaté fešandy Kateřiny Klausové, jež se stane jeho milenkou. Blondýnku Klausovou si diváci pamatují z filmu Filipa Renče Lída Baarová, kde si zahrála Adinu Mandlovou.

Neodolatelný „Langoš“ by se neztratil ani v taneční show StarDance. Klausovou ve zmíněné komedii svádí vášnivým tanečkem. Jak to neodolatelnému donchuánovi Langmajerovi šlo, se podívejte ve videu.

Ač se to na první pohled nezdá, sám Langmajer je ve filmu ženatý. Manželku ztvárnila jeho skutečná partnerka Adéla Gondíková (50).

V Sezn@mce se diváci mohou kromě Langmajera, Gondíkové a Klausové těšit také na Marii Doležalovou, Zuzanu Kajnarovou, Šárku Vaculíkovou, Ladislava Hampla, Petra Vondráčka či Lukáše Pavláska.

Reklama

Další články

Načítám