Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po odvysílání předchozích dílů filmové série Bastardi byl režisér Tomáš Magnusek pravidelně označován za rasistu. Tomu se jen směje.

„Jsem opravdu ukázkový rasista, který má za manželku poloromku. A jen tak mimochodem, spousta romských herců i neherců mě nebo můj tým sama kontaktovala. Vždycky se mnou rádi spolupracovali a já si toho moc vážím,“ říká Magnusek.

Také Bastardi 4 mají otevřít celou řadu ožehavých témat, která jsou pro některé lidi stále tabu.

Magnusek často dává prostor hercům starší věkové kategorie i začínajícím umělcům. Do první skupiny v tomto případě patří Jaroslava Obermaierová (78), Jan Přeučil (87) či Jiří Krampol (85). Do druhé pak například Zdeněk Godla, který se proslavil rolí Franty v seriálu Most!, nebo krásná Gabriela Gášpárová.

Držitelka titulu Dívka roku 2016 má za sebou roli v Magnuskově snímku Stáří není pro sraby nebo sérii Škola mého života, ve čtvrtém díle Bastardů s podtitulem Reparát by měla dostat více prostoru.

„To, že mně pan Magnusek dal jednu z hlavních rolí, je pro mě obrovská výzva, ale i zodpovědnost. Věřím, že ho nezklamu, za šanci mu samozřejmě strašně moc děkuji,“ řekla nám sexy brunetka.

Reklama

Další články

Načítám