Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden plný emocí skončil a je čas letět domů. Naštěstí v kompletní sestavě. Jak Super.cz informoval, Hana Krampolová (†59), která spolu s manželem trávila dovolenou v rámci soustředění Muže roku, byla v pondělí propuštěna z nemocnice, kde skončila kvůli celkovému vyčerpání organismu a pravděpodobně i dehydrataci. "S nemocnicí je vše vyřešeno, pojistka byla dost vysoká, takže s placením žádné problémy nebyly," ujistil nás ředitel soutěže David Novotný.

Hanka poslední dva dny trávila s manželem Jiřím Krampolem (85) a přáteli včetně Dády Patrasové (67). Společně si užili závěrečný galavečer, kde se dvanáctka mladých mužů poprvé předvedla na přehlídkovém molu a kde zazpívala mj. Marcela Březinová (63). Že byla nakonec větší mediální hvězdou než finalisté Muže roku, si Hanka sama ani neuvědomila.

"Vážně? Já na ty věci kolem internetu nejsem, české noviny tady nejsou, takže vím jen to, co mi někdo přečte nebo ukáže," vysvětlovala Krampolová, která se na galavečer vyfikla do dlouhých červených šatů se špagetovými ramínky.

V těch vynikla její vlastní hubeňoučká ramena. Měla by už opravdu začít dbát na rady lékařů, protože podobná událost, která ji potkala před více než měsícem v Praze a nyní v Tunisku, by se klidně mohla opakovat. Otázkou ovšem je, zda je to vůbec v jejích silách a nebylo lepší se obrátit na odbornou pomoc.

Reklama

Další články

Načítám