Hlavní obsah
Článek

Tyhle dvě plní přední stránky společenských magazínů zhruba stejně vydatně, málokdo ale věděl, že Simona Krainová (51) a Petra Faltýnová (45) jsou léta kamarádky.

„Řekla bych, že jsme tady tak zbyly. My jsme kamarádky už dlouho, Simona je skvělá holka a skutečná profesionálka. Musím se přiznat, že se už několik let domlouváme na tom, že se potkáme, ale zatím se setkáváme spíš náhodou,” nechala se slyšet Petra Faltýnová, která se se svou kolegyní setkala během prezentace nové metody naplétání vlasů v jejich domovském salonu na pražských Vinohradech.

„My jsme byly kamarádky už před patnácti lety. Byly jsme spolu na focení na Floridě a v Mexiku. Měly jsme jednoho německého katalogového klienta, který si nás neustále bookoval spolu jako black and white duo,” doplnila Simona. „Petra je nesmírně zábavnej a milej tvor. Já jsem s ní nikdy žádnej problém neměla. Ona nechrlí ohně a není zlá a zákeřná, jako je spousta dívek v tomhle průmyslu,” dodala.

Není to tak dávno, co si Simona vzala na paškál Petřin šatník a v komentáři zvolila termíny jako „ku*vokolotoč“ a podobně. Jak se ale zdá, co se škádlivá, to se rádo mívá. „Petra je kontroverzní, ale dělá to od srdce a to je mi daleko sympatičtější než někdo, kdo si buduje obrázek dokonalé ženy. Ona je, jaká je, a nic nepředstírá,” upřímně říká Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám