Hlavní obsah
Článek

S příchodem jara se rozhodla sama rozkvést i Henrieta Hornáčková. Herečka, kterou si pamatujete ze seriálu Cesty domů jako milenku Romana Zacha, prošla výraznou změnou image. Kráska se v ekologickém salonu na pražských Vinohradech svěřila do rukou kosmetičky, vizážistky a vlasového stylisty, který jí obarvil vlasy z blond na plavou medovou. Co o této Proměně říká sama Henrieta?

„Asi to bude tím jarem, ale většinou v tomto období dostanu chuť se nějak nakoupnout, nějak se zvýraznit. Udělat pro sebe něco, co by mě potěšilo a současně dodalo energii, sílu a šťávu,” říká Henrieta a jedním dechem dodává: „Proto jsem se rozhodla pro jarní eko proměnu v salonu, který je známý svým ekologickým přístupem k životnímu prostředí a svou francouzsko-italskou kosmetikou. A myslím, že můj záměr splnil mé touhy. Každá žena se chce líbit, a když se cítí dobře, je krásná.”

Nejvíce nadšená je Henrieta ze změny barvy vlasů. „Snad deset nebo jedenáct let jsem byla blondýna, na radu kadeřníka jsem ztmavla. Je to takový medový odstín a i mně samotné se líbí,“ doplnila herečka, která se ovšem ještě týž večer, kdy ji ruce odborníků vypustily do světa, musela se svojí ozdobou na hlavě alespoň na chvíli rozloučit.

K radikálním změnám vzhledu dochází u Henriety na všech frontách, jak v osobním, tak v profesním životě. „V Divadle ABC hrajeme představení Bylo nás pět podle Karla Poláčka, kde ztvárňuji Rampepurdu a jako Rampepurda nemohu vypadat jako teď. Takže jsem dva dny absolvovala proměnu a teď mě čeká další a mnohem drsnější. Ale jen na dvě hodinky na jevišti, pak se zase vrátím do svého nového normálu,“ s úsměvem dodala Henrieta Hornáčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám