Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) upoutala hodně pozornosti, když se v ulicích Milána procházela ruku v ruce se svým plastickým chirurgem. Jde o Giacoma Urtise, jehož kliniku v minulosti navštěvovala, a dokonce spolu měli románek v dobách, kdy byla ještě Kenem Rodrigem. Fotografové zachytili i jejich polibek, a tak se začalo spekulovat, že spolu opět randí.

„Zkoušeli jsme vztah v minulosti, ale nevyšlo to,“ prozradila Daily Mailu Jessica. „To bylo před třemi lety a od té doby jsme opravdu skvělí přátelé. Je to rok, co jsem začala s proměnou v ženu, a Giacomo je mi po celou dobu velkou oporou,“ uvedla věc na pravou míru.

S urostlým chirurgem ji sice pojí pouze přátelství, ale v hledání životního partnera nepolevuje. V Miláně momentálně natáčí svou vlastní reality show, v níž hodlá najít lásku. A jak by měl muž jejích snů vypadat?

„Hledám muže, který bude úplným opakem mě. Který nebude závislý na plastikách, bude mít rád rozdílné věci a přinese do mého života něco nového,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám