Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeremy Meeks (40) se proslavil jako nejkrásnější vězeň světa a jeho vzhled mu otevřel dveře do světa modelingu. Dnes je známý spíš jako model a milenec dědičky řetězce Topshop Chloe Green, se kterou má syna. Nyní poprvé otevřeně promluvil o svém dětství a nelze se mu vůbec divit, že se se svou minulostí nepochlubil dřív.

„Oba moji rodiče byli závislí na heroinu, sám jsem byl heroinové miminko,“ začal svůj příběh v rozhovoru pro sérii What's Your Water moderátorky Chelsea Grayson. Meeks se narodil závislý na heroinu, neboť jeho matka užívala drogu v těhotenství.

„Moje dětství bylo hodně temné. Otec zabil matčinu nejlepší kamarádku, když mi bylo devět měsíců. Hledal nás a ona byla jediná, kdo věděl, kde jsme.“

Raymond Meeks byl za brutální vraždu odsouzen v roce 1984. Oběť škrtil a bodl 36krát, útok trval prý pět hodin. K tomu byl obviněn z únosu a znásilnění jiné ženy. Byl propuštěn v září 2017 po 33 letech za mřížemi.

Meeks si od otce pochopitelně drží odstup. Jeho matka Kathy byla několikrát stíhaná i trestaná. Záznamy mají i jeho nevlastní sourozenci Emery (39) a Carmella (43).

Jeremy se z domu odstěhoval v 15 letech a žil na ulici. Krátce na to se ocitl ve svém prvním nápravném zařízení, po propuštění ho členové gangu pětkrát střelili a zbili.

Celkem si za život odseděl ve vězení deset a půl roku. Většinou za ozbrojená přepadení, krádeže a drogy. Život se mu změnil až v roce 2014, kdy se fotografie jeho obličeje stala hitem internetu. Meeks dostával více než 300 dopisů denně, když si odpykával jeden z trestů. Mezi nimi i ty z modelingového průmyslu. Za to prý Jeremy bude na věky vděčný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám