Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádaná herečka Jennifer Lawrence (33), kterou dobře známe například ze sérií Hunger Games nebo oscarového snímku Terapie láskou, se stane vdanou paní. Prostřednictvím mluvčího potvrdila portálu E!News zásnoubení s Cookem Maroneym (33). Poprvé se o zásnubách začalo spekulovat, když se herečka nedávno objevila s diamantem na „onom“ prstě.

S majitelem galerie začala Jennifer randit v červnu loňského roku, ale soukromí si oba bedlivě střeží. To je u Lawrence trochu nezvyklé, vzhledem k tomu, že v minulosti své vztahy prožívala celkem veřejně. Randila například s hercem Nicholasem Houltem nebo režisérem Darrenem Aronofskym.

V lednu se začalo hovořit o tom, že to Cooke a Jennifer spolu myslí opravdu vážně. Minulý týden portál Page Six informoval o tom, že se pár zasnoubil během romantické večeře v New Yorku. I když údajný diamant ještě není k vidění, herečka informace potvrdila jako pravdivé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám