Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spokojený tatínek Patrik Vrbovský alias Rytmus (47) se nemůže nabažit už skoro půlročního syna Sanela. Na sociálních sítích se pochlubil krásnou fotkou, na které se s ním něžně mazlí. Sanelův obličej ale jako vždy skrývá.

Dříve drsný rapper se po boku manželky Jasminy Alagič (34) a syna stává milujícím partnerem a tatínkem, což mu svědčí a všímají si toho i fanoušci. V komentářích pod fotkou nešetří lichotkami a pochvalují si, že z Rytmuse vyzařuje štěstí a pohoda.

Pyšného otce Patrika dokonce začíná rodičovství ovlivňovat i v práci a tvorbě. V minulosti vyvolal velkou vlnu zájmu vlastní kolekcí oblečení, na kterém stojí nápisy s vulgárním sloganem JBMNT, v plném znění „jebem na to“, což je i název jednoho z jeho hitů. Nyní vytvořil hrdý táta Patrik novou kolekci, na které se objevují nápisy Som tatko a fanoušci jsou opět spokojení.

Zdá se, že Rytmus jako otec a manžel zjihl a nebrání se ukazovat své emoce veřejnosti. To mu ale očividně na jeho popularitě neubírá, právě naopak.

Reklama

Další články

Načítám