Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Jaroslavu Obermaierovou (78) jsme zastihli na letní párty Divadla Broadway v Průhonicích, kde jí dělali doprovod syn Jarda a pes Vašík. Již při příjezdu oblíbená Vilma Nyklová ze seriálu Ulice rozdávala úsměvy a hýřila výbornou náladou.

„Odpočinula jsem si hodně v Maďarsku, kde jsem strávila týden u Hanky Gregorové, to bylo moc fajn. Koupaly jsme se, opalovaly a hodovaly. Cítím se dobře, musím to zaklepat, zaplať pánbůh mě teď netrápí žádné zdravotní problémy,“ řekla nám herečka. Po pár týdnech volna ji čekají opět pracovní povinnosti.

„Musím říct, že jsem nejraději doma a úplně nejradši jsem, když nemusím vůbec nic dělat. Ale už začínám točit Ulici a od září by se mělo začít hrát v Divadle Broadway, tak snad už to všechno klapne. Vždyť jsme taky v divadle skoro rok a půl nehráli, tak doufám, že si taky na všechny ty texty v Kvítku mandragory a Mýdlovém princi vzpomenu,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám